Yritys

Asfalttikallio Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen päällystealan yritys. Henkilöstömme koostuu raudanlujista ammattilaisista, joilla on vankka kokemus ja pitkät perinteet päällystealalta. Asfalttitehtaamme sijaitsee Tuusulassa, palvellen pääkaupunkiseudun levitysryhmiä ja asiakkaita. Viidellä mobiiliasemallamme voimme urakoida joustavasti ympäri Suomea.

Tapamme toimia

Perinteitä kunnioittaen, laadusta tinkimättä

Virheetön kerralla oikein tehty tuote

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaalle virheetön, kerralla oikein tehty tuote. Huolehdimme henkilöstön laatutietoisuudesta, koska jokainen vastaa työssään laadun syntymisestä itselleen, tilaajalle, käyttäjille ja yhtiölle. Toimimme joka suhteessa tilaajan ja yhteiskunnan meille asettamien vaatimusten mukaisesti.

Laatujärjestelmät ja sertifiointi

Yrityksellämme on sertifioitu laatujärjestelmä RALA:n toimesta, sekä RALA-pätevyydet toimialojensa osalta. RALA sertifiointi perustuu yrityksen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin. RALA-pätevät yritykset kuuluvat automaattisesti Tilaajavastuu-palvelun piiriin, joka valvoo kuukausittain yrityksen tilaajavastuulain edellyttämiä tietoja.

Pidämme huolen työntekijöidemme turvallisuudesta

Työntekijöidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeää ja tuvallisuuspolitiikkamme tavoite on yksiselitteinen: jokaisena työpäivänä tapaturmien määrä on nolla.

Sataprosenttisesti suomalainen yritys

Hallitus

Jukka Elg, jäsen

Antti Kalliomaa, jäsen

Karl Sjöblom, jäsen

Tero Lahtinen, puheenjohtaja

Laadunvalvonta & sertifioinnit

Muuta huomioitavaa

Nykyaikainen kalusto

Nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla toteutamme haastavatkin kohteet tämän päivän vaatimusten mukaiseti. Kalustoa huolletaan säännöllisesti, jotta varmistutaan kaluston toimivuudesta.

Rekrytointi

Toimintamme kasvaa jatkuvasti ja tarvitsemme joukkoomme lisää päällystealan ammattilaisia.

Meiltä teille! Lue uutta asiakaslehteämme verkossa.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous työstä puh. 09 2525 1160
tai käytä lomaketta.

Yhteystiedot

Jaakonkatu 2, 4.krs 01620 VANTAA. Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja henkilöstön tiedot.