Yritys

Asfalttikallio Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen päällystealan yritys. Henkilöstömme koostuu raudanlujista ammattilaisista, joilla on vankka kokemus ja pitkät perinteet päällystealalta. Yhtiö on aloittanut toimintansa pääkaupunkiseudulla ja laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Toimitusjohtajan sanoin

Matka on kesken

Viikolla sain puhelun toiselta asfalttialan ammattilaiselta. Hän soitti, koska halusi antaa palautta tekemistämme töistä ELY-urakassa. Hän totesi, ettei ole ikinä nähnyt näin hyvää pintaa asfalttimassan ja työn suhteen. Uskomatonta, pienetkin yksityiskohdat on huomioitu, hän sanoi. Nämä ovat niitä asioita joihin olemme panostaneet koko yrityksen elinkaaren ajan, ja tuntuu hyvältä kun kuulee niissä meidän onnistuneen. Kiitos tästä kuuluu kaikille työntekijöillemme. Palautteen antoi kilpailijamme työntekijä.

Asfalttikalliolla alkoi viides toimintavuosi. Olemme onnistuneet kasvattamaan työmääriämme ja liikevaihtoamme jokaisena toimintavuotena. Yrityksen kasvaminen edellyttää rohkeutta jota meiltä ei ole puuttunut. Haasteita on riittänyt kaluston, työmaiden tai talouden mittareilla mitattuna jokaisena toimintavuotena. Välillä haasteet ovat tuntuneet ylipääsemättömiltä, mutta osaavan ja motivoituneen henkilökuntamme ansiosta kaikesta on selvitty.

Olemme aloittaneet alueellisen toimintamme kasvattamisen Pirkanmaan talousalueelta. Toimistomme on ollut Tampereella yhtiön perustamisesta alkaen, ja oli hyvin luontevaa aloittaa toimintamme laajentuminen juuri sieltä. Olemme investoineet Tampereelle uuteen asfalttiasemaan ja levityskalustoon vastaamaan Pirkanmaan asiakkaiden tarpeisiin. Ilman osaavia ihmisiä, pelkällä kalustolla, ei saada mitään aikaiseksi. Ihmiset ratkaisevat, ei koneet. Meillä on Tampereella loistava tiimi, joka laittaa homman rokkaamaan.

Alueellisen toiminnan aloittaminen muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla oli päätetty jo yrityksemme perustamisvaiheessa. Jatkossa sen merkitys tulee yhä korostumaan. Pelkällä ELY-urakoinnilla emme pysty rakentamaan menestyvää tulevaisuutta. Maan kattava alueellinen toiminta on tulevaisuuttamme – liikennevirastonkin uusi dynaaminen hankintapolitiikka tukee hyvin pitkälle alueellista toimintamallia.

Mikään ei ole pysyvää mikäli yritys ei ole kehittyvä, kasvava ja kannattava, nyt sekin tosiasia on nähty. Ihmiset ja asenne ratkaisevat bisneksessä kaiken. Olemme Asfalttikalliossa panostaneet ihmisiin, kalustoa unohtamatta, ja se näkyy tulevaisuudessakin kaikessa toiminnassamme.

Tarjoustoiminnassa olemme tänä vuonna onnistuneet hyvin ja saaneet lähes kaikki koneet työllistettyä. Tilauskantamme lähenee 40 M€ ja siitä on hyvä ponnistaa loppuvuoteen.

Tulevaisuuteen on ladattu paljon odotuksia toimintamme suhteen monelta suunnalta. Meidän tulee olla kärsivällisiä ja nöyriä kaiken sen suhteen, mitä tulevaisuus meille tuo. Otamme opiksi, ja keskitymme vain omaan tekemiseen. Asenne ratkaisee voittajat ja häviäjät.

Jatkamme laadun tekemistä ja teemme työmme turvallisesti päivästä toiseen.

Asfalttikallio täyttää syyskuussa viisi vuotta, siitä KIITOS koko henkilökunnalle ja toiminnassamme mukana olleille sidosryhmille.

Hyvää kesän jatkoa kaikille työmaille!

Antti Kalliomaa

Toimitusjohtaja

Muuta huomioitavaa

Nykyaikainen kalusto

Nykyaikaisella ja monipuolisella kalustolla toteutamme haastavatkin kohteet tämän päivän vaatimusten mukaiseti. Kalustoa huolletaan säännöllisesti, jotta varmistutaan kaluston toimivuudesta.

Toimintatapamme

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaalle virheetön, kerralla oikein tehty tuote. Huolehdimme henkilöstön laatutietoisuudesta, koska jokainen vastaa työssään laadun syntymisestä itselleen, tilaajalle, käyttäjille ja yhtiölle. Toimimme joka suhteessa tilaajan ja yhteiskunnan meille asettamien vaatimusten mukaisesti.

Omistajat & organisaatio

Asfalttikallio on sataprosenttisesti suomalainen asfaltoinnin ja maanrakentamisen palveluja tarjoava yritys.

Rekrytointi

Toimintamme kasvaa jatkuvasti ja tarvitsemme joukkoomme lisää päällystealan ammattilaisia.

Meiltä teille! Lue uutta asiakaslehteämme verkossa.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous työstä puh. 09 2525 1160
tai käytä lomaketta.

Yhteystiedot

Jaakonkatu 2, 4.krs 01620 VANTAA. Yhteystietosivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja henkilöstön tiedot.